Zonnekindpoppen (of waldorfpoppen) en seizoensfiguren

WAT

Workshop zonnekindpoppen of seizoensfiguren naaien

 

Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt. De meest gekozen pop is de lijsjespop, waarvan je hier een foto ziet. Ze is ongeveer 40 cm. groot, helemaal in tricotstof en opgevuld met wol. Je kunt er een kapsel en kleding naar keuze bij maken. Er zijn natuurlijk nog vele andere speelpoppen: grotere en kleinere. Ook seizoenstafelfiguren kunnen tijdens de poppenles gemaakt worden (dit zijn kleinere figuren in vilt met een hoofdje in tricot en wol, net zoals de grotere poppen). Begin bijvoorbeeld in september alvast aan de figuren van de kerststal, dan zijn ze tijdig klaar!

 

Je betaalt voor een reeks van 5 keer.  De reeks gaat door met een minimum van 3 en een maximum van 6 deelnemers.  Er is geen terugbetaling voor avonden die je niet aanwezig bent.

 

Let op: de vermelde prijs is voor de workshop. Zie hieronder voor de prijs van materiaal, afhankelijk van de grootte van de pop.

99,00 €

  • Uitverkocht

Wie

Iedereen vanaf 12 jaar

Wanneer

Maandagavonden 4, 11, 18 en 25 oktober en 8 november, telkens van 19u30 tot 21u30

Wat breng je mee

Alle materiaal voor het maken van poppen is hier. Indien je graag een eigen stofje verwerkt in de kleding van een popje, kan je dat meebrengen

Prijzen voor materiaal

De prijs voor het materiaal wordt bepaald door de grootte van de hoofdomtrek:

 

< 10 cm:        5 euro

10 - 15 cm:  10 euro

16 - 20 cm:  17 euro

21 - 26 cm:  25 euro

27 - 32 cm:  30 euro

> 33 cm:       50 euro

Hieronder nog een paar foto's: de eerste 3 zijn ledematenpoppen, de laatste drie zijn lijsjes