Overzicht van alle workshops

Breien voor beginners
  Deze reeks is voor:   mensen die nooit breiden en die dit graag willen aanleren (zowel de klassieke methode als de continentale methode) mensen die het ooit leerden en nog wat beginnersfoutjes willen verholpen zi ... (meer lezen)
49,00 €
Haken voor beginners
  Deze reeks is bedoeld voor mensen die:   nog nooit haakten en dit graag willen leren het ooit leerden maar graag onder begeleiding oefenen die de basis kennen en graag wat meer steken onder de knie krij ... (meer lezen)
49,00 €
Kinderen naaien met de naaimachine
We beginnen met eenvoudige werkjes, zoals zakjes, boekenleggers, rokjes, shortjes, en zo veel meer. Je leert recht naaien, hoekjes maken, patronen op stof leggen en met naadwaarde uitknippen en andere basistechnieken. Er is ruimte voor eigen ... (meer lezen)
vanaf 76,00 €
Naai- en knutseldriedaagse voor kinderen
Drie dagen lang gaan we naaien, knutselen, een spel spelen, een wandeling maken,... Voor kinderen vanaf 10 jaar
230,00 €
Naaien voor dummies in maart - april ('s avonds)
Ook al heb je nog nooit genaaid, je gaat toch buiten met 2 handige zakjes en heel wat tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.     We beginnen met het leren kennen van jouw naaimachine: inrijgen, spoelen opwinden, verschi ... (meer lezen)
99,00 €
Open atelier
  Tijdens deze workshop kan je vrij aan de slag met eigen werk waarbij je wat steun, hulp en/of aanmoediging nodig hebt. Dat kan zijn:   hulp bij het overtekenen / patroon aanpassen hulp bij het uitleggen van de pa ... (meer lezen)
79,00 €
Schilderijtje droogvilten
  In de 9 uur dat we gaan werken kan je 1 groot (vb 50 cm diameter van een 4seizoenenwandkleed) of 2 kleine 'schilderijtjes' maken.  In de prijs is het gebruik van wol, een prikkussentje en 1 naald inbegrepen. Breek je een naald, dan ... (meer lezen)
125,00 €
Workshop waldorfpoppen of seizoensfiguren naaien
  Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt: een pop voor elke leeftijd of een vilten figuur.   Voor alle poppen geldt dat je begint met een hoofdje: los van de grootte worden die allemaal op ongeveer dezelfde mani ... (meer lezen)
99,00 €

Wat cursisten zoal maakten

Hier ziet u een paar voorbeelden van wat cursisten zoal maakten.