Overzicht van alle workshops

A sorti slaapkledij voor kind en pop
  Een origineel geschenk: een slaapkleedje of - T-shirt voor het kind en zijn/haar popje met daarop de eerste letter van het kind en/of de pop  Beide hebben een raglanmouw. Het poppenkleedje past voor een popje van 40 cm. ... (meer lezen)
79,00 €
Breien voor beginners
  Deze reeks is voor:   mensen die nooit breiden en die dit graag willen aanleren (zowel de klassieke methode als de continentale methode) mensen die het ooit leerden en nog wat beginnersfoutjes willen verholpen zi ... (meer lezen)
49,00 €
Figuurtje in droogvilttechniek
    Tijdens deze workshop kan je 1 of 2 figuurtjes in droogvilttechniek maken: een figuur voor de seizoenstafel, een figuurtje om mee te spelen in een poppenhuis,...   
30,00 €
Figuurtje in lontwol
    Tijdens deze workshop maken we een figuurtje in lontwol. Dit is een hele zachte wol die gekaard is tot alle vezels in dezelfde richting liggen: ideaal om een prachtig popje mee te maken.   Je vindt inspiratie in d ... (meer lezen)
30,00 €
Gepersonaliseerde letter
     Naai een letter in vilt en personaliseer ze met een klein popje, een diertje, een bloemetje. Maak verschillende letters en vorm een woord.   Een mooi geschenkje!   Materiaal is in de prijs in ... (meer lezen)
27,00 €
Kinderen naaien met de naaimachine
We beginnen met eenvoudige werkjes, zoals zakjes, boekenleggers, rokjes, shortjes, en zo veel meer. Je leert recht naaien, hoekjes maken, patronen op stof leggen en met naadwaarde uitknippen en andere basistechnieken. Er is ruimte voor eigen ... (meer lezen)
vanaf 154,00 €
Naaien voor dummies
Ook al heb je nog nooit genaaid, je gaat toch buiten met een kussensloop en een draagtas.     We beginnen met het leren kennen van jouw naaimachine: inrijgen, spoelen opwinden, verschillende steken en hun gebruik, gebruik va ... (meer lezen)
99,00 €
Open atelier
Waarbij kan je hulp krijgen tijdens een open atelier?   een totaal nieuw project vanuit een bestaand patroon verstelwerk naaitechnieken patronen aanpassen gebruik van overlock, coverlock ... (meer lezen)
80,00 €
Recycleer: van een oude jeans tot handige opbergma
  In een handomdraai tover je uit een oude jeans een handig opbergmandje: voor kleinigheidjes, verdeelvakjes in de schuif van je badkamerkast, voor bureaugerief, voor elastiekjes, haarspeldjes, ... Er zijn verschillende uitvoer ... (meer lezen)
49,00 €
Schilderijtje droogvilten
Er is normaal gezien tijd om 1 groot (vb 50 cm diameter zoals een 4seizoenenwandkleed) of 2 kleine 'schilderijtjes' maken.  In de prijs is het gebruik van wol, een prikkussentje en 1 naald inbegrepen. Breek je een naald, dan moet je die verg ... (meer lezen)
115,00 €
Spelen met restjes stof
  Met restjes stof kan je nog zo veel, gooi ze dus niet weg.  Onder het  motto re-use, reduce, recycle, maken we in deze workshop van restjes een nieuwe lap stof waarmee we een boodschappentas (formaat naar keuze) naaien.   ... (meer lezen)
85,00 €
Transparantje maken
Een transparantje is een raamversiering dat is opgebouwd uit verschillende lagen semi-transparant gekleurd papier. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en met nauwkeurig knip- en plakwerk is een mooi resultaat gegarandeerd!  J ... (meer lezen)
49,00 €
Verjaardagskroon
Jij als (groot)ouder kent je kind best en weet wat hij/zij mooi vindt. Maak daarom een unieke verjaardagskroon die je naar eigen inzicht vorm geeft en versiert. En met een afneembaar cijfer en elastiek aan de achterkant gaat hij jarenlang me ... (meer lezen)
49,00 €
Workshop waldorfpoppen of seizoensfiguren naaien
  Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt: een pop voor elke leeftijd of een vilten figuur.   Voor alle poppen geldt dat je begint met een hoofdje: los van de grootte worden die allemaal op ongeveer dezelfde mani ... (meer lezen)
99,00 €

Wat cursisten zoal maakten

Hier ziet u een paar voorbeelden van wat cursisten zoal maakten.