Overzicht van alle workshops

Kerstfiguren in droogvilttechniek
  Maak je eigen originele wollen kerststalfiguren (ongeveer 12 cm) in droogvilttechniek: Jozef, Maria en het kindje.    
52,00 €
Kinderen naaien met de naaimachine
We beginnen met eenvoudige werkjes, zoals zakjes, boekenleggers, rokjes, shortjes, en zo veel meer. Je leert recht naaien, hoekjes maken, patronen op stof leggen en met naadwaarde uitknippen en andere basistechnieken. Er is ruimte voor eigen ... (meer lezen)
vanaf 176,00 €
Mandala haken in overlaytechniek
  We maken een pannenlap en oefenen daarin alle steken van de overlaytechniek zodat je nadien zelf een mandala naar keuze in deze techniek kunt maken.
36,00 €
Naaitechnieken
We leren een aantal basistechnieken goed uit te voeren, zodat je volgende projecten met meer zelfvertrouwen kunt aanvatten
129,00 €
Schilderijtje droogvilten
Er is normaal gezien tijd om 1 groot (vb 50 cm diameter van een 4seizoenenwandkleed) of 2 kleine 'schilderijtjes' maken.  In de prijs is het gebruik van wol, een prikkussentje en 1 naald inbegrepen. Breek je een naald, dan moet je die vergoe ... (meer lezen)
135,00 €
Workshop waldorfpoppen of seizoensfiguren naaien
  Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt: een pop voor elke leeftijd of een vilten figuur.   Voor alle poppen geldt dat je begint met een hoofdje: los van de grootte worden die allemaal op ongeveer dezelfde mani ... (meer lezen)
99,00 €

Wat cursisten zoal maakten

Hier ziet u een paar voorbeelden van wat cursisten zoal maakten.