Overzicht van alle workshops

Nu is het ideale moment om te beginnen met cadeautjes voor de komende feesten: een leuke pop die de sint kan brengen voor je klein-, mete- of kind, een leuke etui als geschenkje voor onder de kerstboom, een hemd voor je partner, een workshop voor jezelf of een vriend(in), ...

 

En aan de najaars- en winterdecoratie kan je nu ook al denken: geef je huis sfeer met zelfgemaakte papieren kaarsenhouders of mooie vilten kerstboomdecoratie. 

 

Of verras vrienden en familie met je originele zelfgemaakte kerstkaarten.

Etui met 2 ritsen
  Een etui/pennenzak/toilettasje met 2 ritsen zodat er 2 apparte compartimenten zijn. Erg handig voor het gescheiden houden van bijvoorbeeld pennen en potloden.    Afgewerkt is deze etui ongeveer 18 cm lang, 11 cm breed en 7 ... (meer lezen)
63,00 €
Hemd
5 dinsdagavonden Een klassiek hemd voor man of vrouw (verschillend patroon) met korte of lange mouwen.
90,00 €
Kerstdecoratie in vilt
  De mooiste decoratie maak je zelf.   Alle decoratie wordt gemaakt in 100 % wolvilt. Keuze uit een groot aantal kerstboom  of -tafel versieringen.   De prijs is inclusief materiaal voor 2 items. ... (meer lezen)
45,00 €
Kerstkaarten maken
    Begin vroeg genoeg met je kerstkaarten.   In deze workshop gaan we aan het werk met het materiaal dat ons het beste ligt: vilt en stofjes. Samen met knopen, lintjes en andere versiering laten we onze fantasie de v ... (meer lezen)
55,00 €
Kinderen naaien met de naaimachine
In de eerste les maak je kennis met de naaimachine: inrijgen, opspoelen, rechtdoor stikken.   Algauw daarna gaan we aan de slag met eenvoudige werkjes, zoals zakjes, boekenleggers, rokjes, shortjes, en zo veel meer. Er is ke ... (meer lezen)
vanaf 72,00 €
Naaien voor dummies
Aan de hand van een toiletzakje en een draagtas leer je heel wat kneepjes van het vak!   Les 1: omgaan met de naaimachine: inrijgen, spoelen opwinden, verschillende steken en hun gebruik, naaien op de overlock, aanzet toi ... (meer lezen)
99,00 €
Open atelier
  Tijdens deze 3 avonden kan je vrij aan de slag met eigen werk waarbij je wat steun, hulp en/of aanmoediging nodig hebt. Dat kan zijn: naaien of poppen maken.   Of ik kan je helpen met een aantal technieken (op proeflapjes) ... (meer lezen)
59,00 €
Schilderijtje droogvilten
Met een viltnaald en gekleurde wol tover je een 'wollen' schilderijtje.  Je kunt kiezen welk onderwerp je verwerkt: haal je inspiratie uit de natuur, uit kinderboeken, van schilderijen of foto's.  Misschien kan mijn pinterestpagina je hel ... (meer lezen)
120,00 €
Sfeervolle theelichtjeshouder in papier
  11 November, het begin van een periode van lange donkere avonden waarop een kaarsje in een mooie houder sfeer kan brengen.   Papier, lijm en zeer precies geplaatste plooien: meer is niet nodig om deze sfeervolle theelichth ... (meer lezen)
35,00 €
Workshop zonnekindpoppen of seizoensfiguren naaien
  Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt. De meest gekozen pop is de lijsjespop, waarvan je hier een foto ziet. Ze is ongeveer 40 cm. groot, helemaal in tricotstof en opgevuld met wol. Je kunt er een kapsel en kleding naar ke ... (meer lezen)
99,00 €
Zichtbaar verstellen
    Heb je een gaatje of scheur in een trui of broek: geen reden om weg te gooien maar een uitdaging om met wat creativiteit en eenvoudig materiaal een originele oplossing te vinden.    In de avond worden verschillend ... (meer lezen)
55,00 €

Wat cursisten zoal maakten

Hier ziet u een paar voorbeelden van wat cursisten zoal maakten. Onderaan staat een filmpje van een 'paddestoel'-carroussel.