Naaien

workshops naaien in het najaar

Etui met 2 ritsen
  Een etui/pennenzak/toilettasje met 2 ritsen zodat er 2 apparte compartimenten zijn. Erg handig voor het gescheiden houden van bijvoorbeeld pennen en potloden.    Afgewerkt is deze etui ongeveer 18 cm lang, 11 cm breed en 7 ... (meer lezen)
63,00 €
Hemd
5 dinsdagavonden Een klassiek hemd voor man of vrouw (verschillend patroon) met korte of lange mouwen.
90,00 €
Kerstdecoratie in vilt
  De mooiste decoratie maak je zelf.   Alle decoratie wordt gemaakt in 100 % wolvilt. Keuze uit een groot aantal kerstboom  of -tafel versieringen.   De prijs is inclusief materiaal voor 2 items. ... (meer lezen)
45,00 €
Kinderen naaien met de naaimachine
In de eerste les maak je kennis met de naaimachine: inrijgen, opspoelen, rechtdoor stikken.   Algauw daarna gaan we aan de slag met eenvoudige werkjes, zoals zakjes, boekenleggers, rokjes, shortjes, en zo veel meer. Er is ke ... (meer lezen)
vanaf 72,00 €
Naaien voor dummies
Aan de hand van een toiletzakje en een draagtas leer je heel wat kneepjes van het vak!   Les 1: omgaan met de naaimachine: inrijgen, spoelen opwinden, verschillende steken en hun gebruik, naaien op de overlock, aanzet toi ... (meer lezen)
99,00 €
Workshop zonnekindpoppen of seizoensfiguren naaien
  Tijdens de les kan je kiezen welke pop je maakt. De meest gekozen pop is de lijsjespop, waarvan je hier een foto ziet. Ze is ongeveer 40 cm. groot, helemaal in tricotstof en opgevuld met wol. Je kunt er een kapsel en kleding naar ke ... (meer lezen)
99,00 €
Zichtbaar verstellen
    Heb je een gaatje of scheur in een trui of broek: geen reden om weg te gooien maar een uitdaging om met wat creativiteit en eenvoudig materiaal een originele oplossing te vinden.    In de avond worden verschillend ... (meer lezen)
55,00 €