Overzicht

A-lijnrokje naaien
Niets zo fijn als de zomer tegemoet kijken met een zelfgemaakt rokje!   We maken deze rok met een blinde rits in de zijnaad. Voor de afwerking zijn er veel mogelijkheden: met of zonder zijzakken (in dat geval komt de rits achteraan ... (meer lezen)
84,00 €
Afbinddraad
Deze sterke afbinddraad wordt gebruikt om de hoodjes van zonnekindpoppen en seizoensfiguren af te binden en vorm te geven.    Het bestaat in 3 uitvoeringen: linnen draad op een klein klosje linnen draad op een grot ... (meer lezen)
vanaf 2,85 €
Afrikaanse dieren deel 1
    In dit boekje van Vrolijke Viltvriendjes vind je de beschrijving en de patronen voor het maken van een olifant, een neushoorn, een giraf, een krokodil en een kameleon. Zonder materiaal.
11,50 €
Afrikaanse dieren deel 2
  In dit boekje vind je de patronen en de beschrijving voor het maken van 6 Afrikaanse dieren: stokstaartje, nijlpaard, leeuw en leeuwin, slang, hyena, scharrelaar (= vogel). Zonder  materiaal.
11,50 €
Babypop
  Een babypop is ongeveer 50 cm lang en volledig opgevuld met wol. Voor echte poppenmoedertjes en -vadertjes.   Enkel op bestelling.
155,00 €
Basis verstelwerk
  In deze lessen leer je hoe je kleine verstellingen aan kleding zelf  kunt doen:   Broek inkorten (met en/of zonder behoud van de originele onderkant) Scheur in jeans herstellen Broek in taille versmalle ... (meer lezen)
65,00 €
Beginnerssetje droogvilten
Dit setje bestaat uit:   het boek 'van schapenvacht tot kleurenpracht' met voorbeelden en aanwijzingen 1 prikmatje 2 viltnaalden 1 houten naaldenhouder 100 gram sprookjeswol 2  lapj ... (meer lezen)
30,00 €
Bestaande t-shirt kopieren en naaien
    In deze lessen maken we zelf een patroon van jouw favoriete t-shirt (met ronde hals) en naaien ze in tricot. Dit kan er een voor jezelf zijn, je partner of je (klein)kind.   Wat je leert: zelf een patroon m ... (meer lezen)
55,00 €
Blankhouten kralen in verschillende groottes
Deze houten kralen kunnen gebuikt worden voor handjes, voetjes en hoodjes van poppen, al dan niet overtrokken met tricot, maar kunnen ook geregen worden tot armbandjes of voor andere knutselactiviteiten gebruikt worden.
vanaf 0,35 €
Blauw gebreid vestje
Vestje voor een pop van 40 cm
17,00 €