Workshops

Nieuw

De getrouwheidskaart is vanaf januari geldig voor alle workshops waarop je aanwezig bent. Dit wil zeggen: een 11de aanwezigheid is gratis. Je krijgt deze kaart tijdens de cursus: vraag er naar en zorg dat je ze altijd bij hebt.

 

programma van het voorjaar

Het aanbod is gegroeid. Er is vanaf januari ook de mogelijkheid om overdag een workshop te komen volgen: dit kan in het open handwerkatelier of in meer specifieke workshops. 

 

Hierboven zie je alleen de cursussen waarvoor je kunt inschrijven. Er zijn ook open ateliers, zowel overdag als 's avonds, zowel specifiek voor zonnekindpoppen als meer algemene. Kijk hiervoor zeker op de kalender onderaan de pagina.

 

Tips:

  • Lees de algemene voorwaarden goed door: goede afspraken maken goede vrienden
  • Als de workshop die je kiest uitverkocht is, laat me dan zeker iets weten zodat ik je op een wachtlijst kan zetten en verwittigen als er plaats zou vrij komen.

 


Vorm zelf een groep en kies je eigen onderwerp

Zoek je een creatieve bezigheid voor een avondje/dagje uit met vriendinnen?

 

Wil je je samen met je moeder/ dochter(s)/ zus(sen) verdiepen in een nieuwe handwerktechniek?

 

Heb je zin om samen met anderen een hele baby-uitzet te naaien?

 

 

Zoek je nog een invulling voor een verjaardagsfeestje van je zoon of dochter?

 

 

Kortom, ben je met minstens vier, dan kies je zelf (in overleg) een datum en een onderwerp (naaien, breien, haken, spinnen, vilten, papieren transparantjes maken...)

Wat cursisten zoal maakten

Hier ziet u een paar voorbeelden van wat cursisten zoal maakten. Onderaan staat een filmpje van een 'paddestoel'-carroussel.

Kalender met overzicht van alle cursussen